Upcycle je Stijl – Broekriem & Sleutelhanger Editie

Welkom bij onze “Up-Cycle” workshop! Ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten en unieke accessoires te maken van gerecyclede fietsbanden? Deze workshop is perfect voor iedereen die op zoek is naar een leuke en duurzame manier om zijn stijl te verbeteren.

  • Stap 1: Inspiratie en Creatieve Ideeën: Laat je inspireren door voorbeelden en creatieve ideeën voor het maken van accessoires van gerecyclede fietsbanden. Ontdek hoe je fietsbanden kunt transformeren tot trendy en unieke items.
  • Stap 2: Hands-On Creëren: Tijd om aan de slag te gaan! Met begeleiding van onze ervaren instructeur, ga je zelf aan de slag met het maken van een broekriem en sleutelhanger van gerecyclede fietsbanden. Ontdek verschillende technieken en laat je creativiteit de vrije loop.
  • Stap 3: Personalisatie en Afwerking: Voeg een persoonlijk tintje toe aan je creaties door ze te personaliseren met kleuren, patronen en decoraties. Leer hoe je je accessoires kunt afwerken voor een professionele uitstraling.
  • Stap 4: Show & Tell: Toon trots je voltooide creaties aan de groep en deel je ervaringen. Bewonder elkaars werk en laat je inspireren door de creativiteit van anderen.

De workshop duurt 45-60 minuten en is geschikt voor 1 tot 10 personen om goede begeleiding te garanderen. Grotere groepen zijn in overleg mogelijk waarbij wij meer begeleiders invliegen. De vaste kosten bedragen 150 euro + 10 euro voor elke deelnemer.

Meld je direct aan!

    We nemen z.s.m. contact met je op om af te stemmen!