Transformeer Plastic Afval tot Nieuwe Schatten

Welkom bij onze “Plastic Reshape” workshop! Ben je klaar om deel te nemen aan een praktische sessie waarbij je jouw eigen plastic afval zult recyclen en transformeren? Deze workshop is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in milieubewustzijn en het verminderen van plastic afval.

  • Stap 1: Plastic Sorteren en Voorbereiden: We beginnen met het sorteren en voorbereiden van het plastic afval dat je hebt meegebracht. Leer welke soorten plastic geschikt zijn voor recycling en hoe je ze het beste kunt voorbereiden.
  • Stap 2: Recyclingproces Demonstratie: Ontdek het recyclingproces van plastic en bekijk een demonstratie van hoe plastic afval wordt omgezet in nieuwe materialen. Leer over de verschillende recyclingmethoden en technieken.
  • Stap 3: Hands-On Recycling: Tijd om zelf aan de slag te gaan! Onder begeleiding van onze instructeur ga je jouw plastic afval recyclen en transformeren tot nieuwe en bruikbare items. Ontdek creatieve manieren om plastic een nieuw leven te geven.
  • Stap 4: Discussie en Ideeënuitwisseling: Deel je ervaringen en ideeën met de groep. Bespreek mogelijke toepassingen voor gerecycled plastic en brainstorm over manieren om plastic afval te verminderen in je dagelijks leven.

De workshop duurt 90-120 minuten en is geschikt voor 1 tot 10 personen om goede begeleiding te garanderen. De vaste kosten bedragen 250 euro + 10 euro voor elke deelnemer.

Meld je direct aan!

    We nemen z.s.m. contact met je op om af te stemmen!