Jouw Gids voor Fietsonderhoud

Welkom bij onze “BikeCare” workshop! Ben je klaar om de geheimen van fietsverzorging en -onderhoud te ontdekken? Deze hands-on workshop is perfect voor iedereen (vanaf 12 jaar) die zijn fiets in topconditie wil houden en meer wil leren over het onderhoud ervan. Met de kennis en vaardigheden die je opdoet, ben je goed uitgerust om je fiets te verzorgen en te onderhouden voor een soepele en veilige rit. Hoe ziet de workshop eruit?

  • Stap 1: Kennismaking met de Fiets We beginnen met een kennismaking met jouw fiets. Leer de basiscomponenten kennen en begrijp hoe ze samenwerken om je fiets te laten rijden.
  • Stap 2: Onderhoud Essentials Ontdek essentiële onderhoudstips en -trucs voor je fiets. Leer hoe je banden op de juiste spanning brengt, kettingen smeert, remmen afstelt en meer.
  • Stap 3: Praktische Demonstraties Tijd voor actie! Ga hands-on aan de slag terwijl onze ervaren instructeur je begeleidt bij het uitvoeren van verschillende onderhoudstaken op je eigen fiets.
  • Stap 4: Q&A en Persoonlijk Advies Heb je vragen? Stel ze gerust! Onze instructeur staat klaar om al je vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven over het onderhoud van jouw specifieke fiets.

De workshop duurt 60-90 minuten en is geschikt voor 1 tot 6 personen om goede begeleiding te garanderen. Grotere groepen zijn in overleg mogelijk waarbij wij meer begeleiders invliegen. De vaste kosten bedragen 175 euro + 10 euro voor elke deelnemer.

Meld je direct aan!

    We nemen z.s.m. contact met je op om af te stemmen!