Ben je op zoek naar een uitdagende stage in regio Zwolle? Bij Roestug kun je je geluk op als je klaar bent voor creatieve uitdagingen, niet bang bent voor vieze handen en daarvoor je mouwen durft op te stropen.

Roestug is een jonge startup waar experimenteren onderdeel is van een gemiddelde dag. Zo zijn wij dagelijks aan het leren en dit willen we graag delen met studenten. Hiervoor hebben wij verschillende stageplaatsen beschikbaar. Interesse? Stuur ons eerst een bericht, je CV en motivatie komt later wel!

Installatie hanglamp

Stage IPO

Als stagiair op gebied van industrieel productontwerp ga je aan de slag met de productlijn van Roestug. De productlijn bestaat uit designproducten gemaakt van oude fietsonderdelen of gerecyceld materiaal van oude fietsen. Dit gaat om verschillende metalen, rubber, kunststoffen en elektra. De meeste machines voor materiaalbewerking zijn aanwezig. Heb jij ideeën?

Stage Marketing

Als stagiair op gebied van marketing & communicatie kun je aan de slag met allerlei verschillende communicatiemiddelen. Zowel offline (displays, drukwerk) als online (social media, website, SEO & SEA, e-mail) is er een hoop te doen en te ontwikkelen op gebied van de communicatie met potentiële en bestaande klanten. Durf jij het aan?

Stage Fietstechniek

Als stagiair op gebied van fietstechniek leer je de kneepjes van het vak van een echte leermeester in het fietsenmaken. Bij Roestug werken we veel met gebruikte onderdelen waardoor je soms creatiever moet zijn dan bij een reguliere fietsenmaker. Ook het refurbishen van oude onderdelen hoort bij het leerproces. Durf jij het aan?

Roestug team

Meet the team, van links naar rechts: Hermen, een marketeer met twee rechter handen en een passie voor afvalstromen en fietsen. Gerke, industrieel productontwerper en parttime recyclespecialist. Tenslotte Bram; erkend fietsenmaker, leermeester en visionair in de fietsindustrie. 

Samen werken we aan het circulariseren van de fietsindustrie en geven we elke fiets een tweede leven door het upcyclen of recyclen van de fiets. Door gebruik te maken van onze diensten help je mee bouwen aan de circulaire economie!

Met een stage bij Roestug zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Past dit bij je? Dan ben je op de jusite plek!

Bij Roestug draait (bijna) alles om de fiets en de verwerking van de materialen. Heb je een hekel aan fietsen en fietsers? Dan heb je pas echt een uitdaging!

Je komt te werken in een werkplaats, waar het soms stoffig, vol of lawaaierig kan zijn. Geen luxe kantoor met 3 schermen en massages dus.

Duurzaamheid en circulariteit zijn bij ons heilig. Heb je hier geen affiniteit mee? Dan zullen we je overtuigen totdat je dat wel hebt!

Bij een startup hoort rennen, vliegen, veranderen en vooral ook veel lol. We zijn niet vastgeroest. Elke dag kan anders zijn en dit vereist een flexibele mindset!