Talent in ZorgTalent in zorg logo zorginstelling zwolle

Roestug werkt samen met Talent in Zorg uit Zwolle, waar het deassembleren en repareren van fietsen als dagbesteding wordt ingevuld. Dankzij deze samenwerking hebben jonge enthousiaste mensen de kans om bij te dragen aan een circulaire economie, en draagt Roestug en alle afnemers een steentje bij om dit mogelijk te maken.

 

 

AFACAFAC Zwolle

De AFAC (Algemene Fiets Afhandel Centrale) is een orgaan van de gemeente Zwolle dat zich bezig houd met de fietsen in en rondom de stad Zwolle. Dankzij de samenwerking met de AFAC kunnen er fietsen, maar ook onderdelen, van de brandstapel worden gered. De meeste weesfietsen die Roestug binnen krijgt komen via de AFAC, waar de fietsen soms jaren hebben gewacht op hun nieuwe kans!

 

 

Windesheim ZwolleLogo hogeschool Windesheim. Dichter bij jou. Ga naar de homepage

Hogeschool Windesheim is een groot initiatiefnemer in duurzame en innovatieve ontwikkeling. Dankzij Windesheim heeft Roestug een eerste plek gevonden om te starten met het opvangen van weesfietsen.

 

 

ZWINCZwinc

ZWINC is de plek voor innovatieve startups. Een bruisende incubator vol ambitie. Hier worden plannen gesmeed, prototypes gebouwd en innovaties op de markt gezet. Dankzij ZWINC kon Roestug goed van start. Inmiddels kunnen andere innovatieve startups weer leren van de weg die Roestug heeft bewandeld.

Kleurstylist10

Kleurstylist10 zorgt voor een onmiskenbare stijl in jouw woning of pand, dankzij de creativiteit van Leontien. Roestug werkt samen met Leontien voor specifieke designproducten gemaakt van fietsonderdelen. Neem gerust contact op met Leontien als het tijd is voor een restyling!