Op zoek naar een fietsenwinkel in Zwolle? Dan zit je goed bij Roestug! Wij verkopen tweedehands fietsen die anders op de brandstapel zouden eindigen. Dus, ben je op zoek naar een geschikte fiets om te kopen in regio Zwolle? Neem direct contact op of bekijk de beschikbare fietsen. Je kunt de fietsen bij ons in het magazijn komen bekijken en testen.

Duurzame Fietsenwinkel Zwolle

Roestug is een echte duurzame Fietsenwinkel in Zwolle. Alle fietsen die via ons weer de weg op gaan zijn minimaal 90% gerecyceld. We noemen deze fietsen dan ook ‘Frankenstein Fietsen‘, omdat ze bestaand uit onderdelen van verschillende fietsen. De weesfietsen die binnenkomen bij Roestug worden altijd gecheckt. Kan een fiets nog een ronde mee? Dan vervangen we de onderdelen die op zijn, met onderdelen van andere fietsen die de weg niet meer hebben gehaald. Een super duurzame keuze dus. Als je een fiets bij Roestug koopt help je actief mee aan een circulaire wereld!

Wat mag je verwachten van de Roestug Fietsenwinkel?

  • Volledig gerecycelde fietsen
  • Volledig gereviseerd en getest
  • Inleverservice van je oude fiets
  • 3 maanden garantie
  • Snelle en grondige service
  • Een bijdrage aan een betere wereld!
fietsenwinkel zwolle
fietsenwinkel zwolle

Fiets op maat

Ben je op zoek naar een specifiek model? We kijken altijd met je mee! Er komen een hoop fietsen bij ons binnen en vaak zit er wel iets tussen wat bij jou past. Dus is het huidige aanbod niet iets wat je zoekt bij een fietsenwinkel in Zwolle? Neem dan contact op en we bekijken samen waar je naar op zoek bent. Je kunt langkomen bij onze fietsenwinkel Zwolle, dicht bij het centrum can Zwolle. Je kunt een proefronde maken en besluiten om de gerecycelde fiets mee te nemen.

Frankenstein Fietsenwinkel Zwolle

Roestug werkt samen met een dagbesteding, de gemeente Zwolle en het onderwijs. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we betaalbare fietsen kunnen leveren, die met liefde zijn gerepareerd en in ere zijn hersteld! Alle fietsen die wij aanbieden zijn echte weesfietsen; achtergelaten, afgedankt en klaar voor de brandstapel of het buitenland. Roestug brengt de partijen bij elkaar om deze fietsen een tweede kans te geven en de weer asfalt te laten eten. Dé fietsenwinkel Zwolle als je het ons vraagt dus!

Bekijk de pagina met alle Frankenstein Fietsen, wellicht zit er iets tussen voor jou. Toch niet? Vul dan het formulier in voor de frankenstein fiets en we nemen contact met je op om te bespreken waar je naar op zoek bent en of wij je verder kunnen helpen. Benieuwd naar wat we nog meer doen? Kijk gerust rond op de site, en check onze blogs met nieuws en interessante verhalen vanuit Roestug en de weg naar een circulaire fietsenwinkel!