Op zoek naar een fietsenmaker in Zwolle? Dan zit je bij Roestug op het juiste adres! Roestug is een circulair fietsbedrijf waar oude weesfietsen een tweede kans krijgen. Lukt dit niet? Dan gebruiken we de goede onderdelen voor fietsreparatie. Plan hier een raparatie in.

Waarom Roestug als fietsenmaker?

  • Gratis (gerecycelde) onderdelen
  • Gratis leenfiets
  • Binnen 1 uur reactie
  • Haal- en brengservice
  • 10tje per kwartier
  • Duurzaam en circulair

Plan hier een raparatie in.

Haal- en brengservice

We halen je fiets op en brengen hem weer terug als dat wenselijk is (binnen 10km). Dus wil je volledig ontzorgd worden?

Alléén ophalen of brengen: 15 euro
Halen en brengen: 30 euro
Leenfiets: Gratis

Onze openingstijden
Ma:   10:00 – 17:00
Di:    10:00 – 17:00
Wo:  10:00 – 17:00
Do:   19:00 – 21:00
Vr:    Op afspraak
Za:   10:00 – 17:00

Duurzame Fietsenmaker Zwollefietsenmaker zwolle

Duurzaamheid staat bij ons voorop, we willen dat alles lang mee gaat en repareerbaar blijft. Ook circulariteit vinden wij belangrijk, daarom kopen we zo min mogelijk nieuwe onderdelen in en kijken we eerst wat we met alle ‘donor-onderdelen’ kunnen als fietsenmakers.  Dus ben je op zoek naar een fietsenmaker in Zwolle en wil je tegelijkertijd bijdragen aan een gezonde economie en een gezonde wereld? Als je je fietsreparatie bij Roestug laat doen help je mee aan het opruimen van de weesfietsen en draag je je steentje bij voor het milieu.

Wat kost een fietsenmaker in Zwolle?

Bij Roestug rekenen we € 40,- per uur voor de reparatie aan je fiets. Het grote voordeel is dat we (bijna) nooit kosten rekenen voor onderdelen, omdat deze van de donorfietsen af komen. Alleen als er geen mogelijkheid is voor een vervangend tweedehands onderdeel zullen we iets nieuws bestellen. Op deze manier houden we de kosten laag voor jouw fietsreparatie.

Fietsenmaker aan huis?

Dat kan! We kunnen je fiets ophalen en weer terugbrengen met de haal- en brengservice. Zo hoef jij geen moeite te doen om je kapotte fiets langs te brengen. Ook kun je gebruik maken van een leenfiets zolang we bezig zijn met de reparatie. Sterker nog, met de juiste informatie kunnen wij je fiets aan huis repareren, en betaal je alléén de heenrit (15 euro binnen 10km)!

Onderhoud en reparatie

Is je fiets aan een reparatie toe of heb je wat onderhoud nodig? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen voor het langsbrengen van je fiets. We inspecteren de fiets terplekke en geven een inschatting van de uren. Ook kun je bij deze fietsenmaker in Zwolle terecht voor onderhoud. Laat het ons weten! Benieuwd naar wat we verder doen? Bekijk de de Frankenstein Fietsen die klaar zijn voor een tweede ronde of de producten voor in huis.