Op zoek naar een fietsenmaker in Zwolle? Dan zit je bij Roestug op het juiste adres! Roestug is een circulair fietsbedrijf waar oude weesfietsen een tweede kans krijgen. Zo blazen we de fietsen nieuw leven in om ze nog een ronde mee te laten gaan. Lukt dit niet? Dan gebruiken we de goede onderdelen voor fietsreparatie en proberen we van de rest nog huishuidelijke producten te maken. Dankzij jaren aan ervaring als fietsenmakers ben je verzekerd van een goede reparatie tegen een lage prijs en gratis (gerecycelde) onderdelen.

Laat hier een bericht achter voor reparatie of onderhoud!

Onze openingstijden
Let op: Vanwege vakanties dinsdag 25 & zaterdag 29 april gesloten.
Ma:   19:00 – 21:00
Di:    10:00 – 18:00
Wo:  10:00 – 18:00
Do:   Gesloten
Vr:    Gesloten
Za:   10:00 – 16:00
Zo:    Gesloten

Duurzame Fietsenmaker Zwollefietsenmaker zwolle

Duurzaamheid staat bij ons voorop, we willen dat alles lang mee gaat en repareerbaar blijft. Ook circulariteit vinden wij belangrijk, daarom kopen we zo min mogelijk nieuwe onderdelen in en kijken we eerst wat we met alle ‘donor-onderdelen’ kunnen als fietsenmakers.  Dus ben je op zoek naar een fietsenmaker in Zwolle en wil je tegelijkertijd bijdragen aan een gezonde economie en een gezonde wereld? Als je je fietsreparatie bij Roestug laat doen help je mee aan het opruimen van de weesfietsen en draag je je steentje bij voor het milieu.

Waarom Roestug als fietsenmaker?

  • Snelle service
  • Vakkundig en creatief
  • Zeer betaalbaar
  • Duurzaam en circulair
  • Flexibel
  • Gratis (gerecycelde) onderdelen

Wat kost een fietsenmaker in Zwolle?

Bij Roestug rekenen we € 40,- per uur (incl. BTW) voor de reparatie aan je fiets. Het grote voordeel is dat we (bijna) nooit kosten rekenen voor onderdelen, omdat deze van de donorfietsen af komen. Alleen als er geen mogelijkheid is voor een vervangend tweedehands onderdeel zullen we iets nieuws bestellen. Op deze manier houden we de kosten laag voor jouw fietsreparatie.

Fietsenmaker aan huis?

Dat kan! Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op over de situatie en hoe we het zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen. We komen langs (op de fiets natuurlijk) om je te helpen met je kapotte fiets.

Onderhoud en reparatie

Is je fiets aan een reparatie toe of heb je wat onderhoud nodig? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen voor het langsbrengen van je fiets. We inspecteren de fiets terplekke en geven een inschatting van de uren. Ook kun je bij deze fietsenmaker in Zwolle terecht voor onderhoud. Laat het ons weten! Benieuwd naar wat we verder doen? Bekijk de de Frankenstein Fietsen die klaar zijn voor een tweede ronde of de producten voor in huis.